Известие

Collapse
No announcement yet.

Хидравликата вие в сегашните студуве

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

еее да бе

Първоначално публикувано от vajvoda Покажи съобщение
    Благодаря много.Ще направя така както казвате.Карам докато върви Аз съм изключително доволен от колата.Притесняват ме някакви такива неща като виенето,датчика за налягане на маслото,но като почета тук и се успокоявам.
    Ако 164-ката ми беше със задно предаване щастието ми щеше да е пълно.
    Е тя ако беше със задно предаване , щеше да е най-добрата кола произвеждана някога в Италия
    Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
    АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
    АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
    eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

Няма пълно щастие
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Но пък има такива 4х4 234коня.
        Alfa164 T.S 148++ HP
        Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Първоначално публикувано от alfaracer Покажи съобщение
          Но пък има такива 4х4 234коня.
          Ама за сметка на това пък са акцизни
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Ееее вие искате хем оная работа до края хем душата в рая .

Comment

Е нали това казвам. Няма пълно щастие

Comment

Я си представете как щяха да се плашат наще кораби от заснежен наклон ако бяха със задно.

Comment

Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщение
                  Я си представете как щяха да се плашат наще кораби от заснежен наклон ако бяха със задно.
                  Карал съм BMW 520i две зими . Не е толкова плашещо колкото изглежда . С хубави гуми , известна доза сръчност и малко внимание няма проблеми .

Comment

а

наистина най-добриоя вариант е да е 4по4 + опция за пускане на 2та моста отделно
                    га искаш предно - га искаш задно , га искаш сите накуп + 230 коня под тезгяха
                    Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
                    АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
                    АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
                    eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

Даам..Хаха и сигурно и кафе и чай да вари докато чакаш в задръстванията
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Стига вече Ако вият, вият. Ако не- браво на колите и кой откъдето е!
                        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                        X